Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Banging Birthday: Sve manje karata u prodaji
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging Birthday: Sve manje karata u prodaji

Belgrade Banging Birthday powered by Jägermeister će se održati 25. oktobra u Mikser House-u. Specijalno za ovu priliku, u Beograd nam stiže popularni mađarski DJ/producent duo StadiumX.

Neizostavni deo muzičkog programa biće i rezident DJ-evi Belgrade Banging-a, koji čine Banging Trio: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

U periodu promotivne cene prodata je skoro polovina karata, zato ne čekajte više, požurite i obezbedite sebi mesto na ovom sjajnom događaju. Ove nedelje cena karte je simboličnih 700 dinara, a karte možete preuzeti svakog dana u Mikser House-u od 16.00 do 20.00. Karte se rezervišu na zvaničnom broju telefona ovog party brenda 065/BANGING odnosno 065/2264464.Promo

Belgrade Banging poziva sve svoje prijatelje da se ponovo okupe i ujedine u proslavi ljubavi, prijateljstva i pozitivne energije. Posle godinu dana, svi oni koji su ikada iskusili Banging imaju priliku da zajedno uživaju u onome što pruža jedino Belgrade Banging. A za one koji do sada nisu imali priliku da iskuse šta znači biti Banger, sada je idelana prilika da se pridruže Banging porodici.

Ovo će biti pravi spektakl, događaj kakav do sada niste videli u Beogradu. Publika može da očekuje fenomenalan provod, iznenađenja za goste, vrhunsko ozvučenje, scenografiju i light show koji je omogućio Wizard Electronic, plesni spektakl, đuskanje i skakanje do ranih jutarnjih časova i mnoštvo popularnih pesama elektronske dance muzike (EDM).

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.