Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Banging Birthday u Mikser House-u, 25. oktobra
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging Birthday u Mikser House-u, 25. oktobra

Belgrade Banging Birthday powered by Jägermeister, događaj na kojem će nastupiti svetski poznati izvođači elektronske dance muzike (EDM), StadiumX, biće održan 25. oktobra u Mikser House-u.

Proslava prvog rođendana najboljeg party brenda u Srbiji će, po rečima organizatora, biti pravi spektakl, događaj kakav do sada nije viđen u Beogradu. Kao idealnu lokaciju, Belgrade Banging je odabrao Mikser House, multifunkcionalni prostor inspirativno pretvoren iz industrijskog objekta u mesto za edukativne, kulturološke, komercijalne i zabavne aktivnosti i dešavanja, a koji se nalazi u samom srcu Beograda i Savamale.Promo

Specijalno za ovu priliku, u Beograd nam stiže popularni mađarski DJ/producent duo StadiumX, koji čine David i Sullivan, dva mađarska producenta, trenutno poznata u javnosti kao miljenici David Guette. Neizostavni deo muzičkog programa biće i rezident DJ-evi Belgrade Banging-a, mlade nade srpske EDM scene, Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

Ove nedelje karte su u prodaji po specijalnoj ceni od 500 dinara, a mogu da se kupe u Mikser House-u od 16.00 do 20.00 svakog radnog dana ili da se rezervišu na 065/BANGING.

Pridružite se Belgrade Banging porodici u proslavi prvog rođendana, proslavi koja će obeležiti i promeniti noćni život Beograda. (danubeogradu.rs)