Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Banging – EDM spektakl
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging – EDM spektakl

Ostalo je još manje od nedelju dana do dugo najavljivanog spektakla elektronske dance muzike (EDM), Belgrade Banging Birthday.

U subotu, 25. oktobra, Mikser House će biti mesto okupljanja i ujedinjavanja svih ljubitelja ovog muzičkog pravca i onih koji to žele da postanu.

Ovi sjajni momci su u saradnji sa Tayr Renee napravili pesmu koja je zvanično bila najviše puštana od strane svetskih zvezda elektronske muzike na festivalu Ultra Miami 2014.

Domaća podrška biće već dobro poznat Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

Posle godinu dana, 65 uspešnih EDM događaja i žurki, niza uspeha i pomeranja granica beogradskog klabinga, Belgrade Banging slavi svoj prvi rođendan u velikom stilu i pripremio je mnoštvo zanimljivosti za srpsku publiku.

Karte za najpopularnije rođendansko slavlje u Beogradu možete rezervisati na zvaničnom broju telefona ovog party brenda: 065/BANGING odnosno 065/2264464 i preuzeti svakog dana u Mikser House-u od 16.00 do 20.00.

Po veoma pristupačnoj ceni od 700 dinara imaćete priliku da prisustvujete događaju koji je u rangu sa svetskim standardima i doživite nezaboravno iskustvo.

Požurite i obezbedite svoje mesto, jer karata ima sve manje. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.