Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Banging: Nova iznenađenja
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging: Nova iznenađenja

Belgrade Banging posle zatvaranja sjajne letnje sezone na Freestyler-u priprema spektakularan događaj u okviru proslave svog prvog rođendana i uspešne realizacije više od 65 događaja.

Pokrenut u oktobru 2013. godine sa željom da unese maštu, kreativnost i dobru energiju u noćni život Beograda, a i šire, Belgrade Banging nije prestajao da iznenađuje i oduševljava publiku inovativnim žurkama.

Koncept Banging događaja i ono po čemu se izdvajaju od ostalih je akcenat na elektronskoj muzici, sjajnom ozvučenju, impresivnim „light“ efektima i jedinstvenoj scenografiji, a propraćeno uvek zanimljivim plesnim tačkama i kostimografijom. Banging događaji su mesto za mlade ljude kojima je najvažniji dobar provod, igranje i skakanje do ranih jutarnjih časova.Promo

Jedan od najupečatljivijih momenata Belgrade Banging istorije bila je zajednička žurka sa najboljim klubom na svetu „Space Ibiza“, koja je trajala 12 sati. Ovaj spektakl, koji je održan u junu, i dalje se prepričava i karakteriše kao jedan od najboljih događaja beogradskog klabinga.

Neke od najpopularnijih žurki u proteklih godinu dana bile su Bang with Style: Elegance Night, Banging Nerd Night, Banging Hawaii Night, Black&White Experience, Pocepana žurka i mnoge druge koje su odisale kreativnošću i pozitivnom energijom. Svake nedelje od ovog party brenda moglo se očekivati nešto novo, jedinstveno i zabavno.

Posle godinu dana, niza uspeha i pomeranja granica beogradskog klabinga, Belgrade Banging slavi prvi rođendan u velikom stilu i pruža mogućnost ljubiteljima EDM-a da dožive nezaboravno iskustvo.

Belgrade Banging je po običaju pripremio nova iznenađenja kakva do sada nisu viđena u prestonici. Specijalno za ovu priliku iz inostranstva u Beograd stiže jedan popularan DJ duo. Uskoro više informacija. (danubeogradu.rs)