Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » BitefArtCafe posle 13 godina na novoj lokaciji
BitefArtCafe

BitefArtCafe posle 13 godina na novoj lokaciji

Jedan od gradskih klubova sa najdužom tradicijom, BitefArtCafe, ulazi u svoju četrnaestu sezonu postojanja. Iako svaka sezona donosi novine, ove sezone će ih pomenuti beogradski klub definitivno imati najviše do sada.

Posle trinaest godina na adresi Skver Mire Trailoviće, Bitefartcafe je promenio lokaciju. Novi klub se nalazi na adresi Mitropolita Petra 8.

– Iza nas je 13 godina predivnih uspomena, dobrog zvuka i puno koncerata u starom prostoru. Međutim, došlo je vreme da porastemo. Novi BitefArtCafe prima 700 osoba, poseduje visoko kvalitetno ozvučenje, rasvetu i vrhunsku ventilaciju. Enterijer smo radili od temelja. Urađen je u potpunosti po našem ukusu, a tako da svakom gostu bude prijatno. Takođe, gostima će na raspolaganju biti parking novog kluba, te ni o ovom aspektu neće morati da brinu – kaže Marijana Olbina, PR kluba Bitefartcafe.

Novi klub će biti idealno mesto za sve one koji cene mešavinu elegantnog i urbanog enterijera i najbolje žive muzike. Akcenat ostaje na najkvalitetnijim koncertima i kaver svirkama ali se otvaranjem većeg prostora otvaraju i nove mogućnosti. Drugim rečima, u pripremi su mnogo veći koncerti nego što je to stari prostor dozvoljavao.

Ono što je novina je da će novi BitefArtCafe raditi i kao kafić radnim danima od 9.00 do 1.00 i biti mesto okupljanja, kafenisanja i druženja, uz mnogo novina u ponudi.

Svečano otvaranje kluba je 1. novembra. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.