Naslovna » Izlasci » Film » „Dečko mrav“ u bioskopima
Dečko mrav
Dečko mrav

„Dečko mrav“ u bioskopima

Dansko ostvarenje „Dečko mrav“ (Antboy), koje je sihronizovano na srpski jezik, skrenulo je pažnju posetilaca na nedavno održanom 10. Kids festu.

Svi mališani koji su propustili da gledaju nesvakidašneg heroja na pomenutom filmskom festivalu, imaju priliku da uživaju u supermoćima simpatičnog dečaka Pelea u domaćim bioskopima.

Pošto ga je ujeo mrav, dvanaestogodišnji dečak Pele dobija super moći. Uz pomoć zaljubljenika u stripove Vihema, Pele stvara tajni identitet – postaje superheroj Dečko mrav. Kada strašni zlikovac pod imenom Muva napadne malu zajednicu u kojoj Pele živi, Dečko mrav mora da odgovori na pretnju i zaštiti svoje prijatelje.

Svima su nam poznati superheroji poput Betmena, Supermena i Spajdermena, ali ono što ćemo naučiti iz danskog filma „Dečko mrav“ je da hrabrost ne zavisi od toga da li si mali ili veliki, jer heroji mogu biti i deca i odrasli.

Pored avanture sa primesama komedije „Dečko mrav“, na repertoaru domaćih bioskopa naći će se uskoro najgledaniji filmovi sa 10. Kids festa festivala: „Bela i Sebastijan“ (6. novembar), „Rajsko putovanje“ (20. novembar) i „Bila jednom jedna šuma“ (18. decembar). (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.