Naslovna » Izlasci » Film » Film „Krimi radnje“ u bioskopima
Krimi radnje

Film „Krimi radnje“ u bioskopima

Od danas u bioskopima može da se pogleda američka komedija „Krimi radnje“ (Life of Crime).

Ovo je priča o kompleksnim ljudima koji pokušavaju da izvuku najbolje od prostog plana, a koji je krenuo naopako.

Luj i Ordel, par sitnih kriminalaca ima ideju da ucenjuje korumpiranog preduzimača u Detroitu, Frenka Dosona, koji ima milione na of-šor računima.

Frenk i njegova lepa žena, Miki Doson, žive u bogatom predgrađu Detroita. Luj i Ordel odlučuju da kindapuju Miki, koja pati od dosade i krize identiteta u nesrećnom braku, za milion dolara, a ako Frenk Doson odluči da ode u policiju otmičari će samo morati da ga podsete na njegove ilegalne aktivnosti. Šta može da krene naopako?

Miki je kindapovana i držana u kući Ričarada Edgara Monka, grotesnog i moronskog naci simaptizera i zaluđenika oružjem. Jedina caka do sada je da je svedok Mikinog kindapovanja njen promiskuitetni komšija Maršal Tejlor, koji joj se upravo tada nabacivao.

On je sada u dilemi da li da prizna da je hteo aferu sa Miki i da time pomogne policiji, ili samo da se pritaji i sačeka da vidi šta će se desiti sa Miki.

Najvažnije je, a što Miki, Luj i Ordel ne znaju… Frenk je upravo podneo zahtev za razvod.

Da stvar bude gora, na scenu stupa Melani. Ona je Frenkova seksi i pametna ljubavnica, koju Frenk krije na Bahamima. Ona preuzima kontrolu i uspeva da manipuliše i ometa ucenu. Frenku daje ideju da možda on ne želi Miki nazad, sad kad je razvod pokrenut…

Ono što sledi je neverovatan niz neočekivanih preokreta, prevara i akcija koje je samo mogao da osmisli sjajni um Elmora Lenarda. (danubeogradu.rs)

Proizvodnja: SAD, 2013. Trajanje: 98 minuta. Žanr: komedija. Uloge: Jennifer Aniston, Mos Def, Isla Fisher, Will Forte, Mark Boone Junior, Tim Robbins. Reditelj: Daniel Schechter.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.