Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Klub „Dot“ radi od 23. oktobra
Klub "Dot"
Klub "Dot"

Klub „Dot“ radi od 23. oktobra

Novo mesto na klupskoj mapi Beograda jeste klub „Dot“, koji će 23. oktobra otvoriti vrata za posetioce.

U samom centru grada, na adresi Francuska 6, „Dot“ će biti pravo mesto za one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce. Tokom tri dana otvaranja, 23, 24. i 25. oktobra, kroz klub „Dot“ prodefilovaće omiljeni gradski DJ-evi, a već u subotu posetioci će moći da uživaju i u prvom DJ gostovanju.

„Dot“ donosi novu svežinu u noćni život prestonice uz inovativan urbani enterijer i program koji će pokušati da stvori mesto stalne pozitivne energije.

U četvrtak, 23. oktobra, „muziku za dušu“ doneće Soul Survivors ekipa, u sastavu Dača Milojević, Coba i Ćile. Već sutradan, 24. oktobra, potpuni programski zaokret stiže uz Smoking Beats i omiljene gradske r’n’b i hip-hop reprezente, a to su svakako DJ-evi Фake Super i Byp_.

U subotu, 25. oktobra, DJ u usponu i jedan od rezidenata Kristijan Monar predstaviće kolegu iz Nemačke Sandrina. Sandrino je nemački DJ i producent koji kaže da „obožava house muziku u svim njenim oblicima“, a šta je spremio za beogradsku publiku čućemo 25. oktobra.

Svake srede, četvrtka, petka i subote, klub „Dot“ će okupljati najveseliju gradsku ekipu. Biće zastupljeni svi omiljeni muzički žanrovi – funk, soul, r’n’b, nu disco, deep house i tech house, kako uz domaća, tako i gostovanja velikih svetskih DJ imena. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.