Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Konferencija Novi lideri: Ideja. Inicijativa. Inspiracija.
Konferencija Novi lideri
Konferencija Novi lideri

Konferencija Novi lideri: Ideja. Inicijativa. Inspiracija.

I ove godine, kao završni događaj projekta Novi lideri, biće održana konferencija, 13. i 14. novembra, a Narodna banka Srbije je opet mesto gde se lideri sastaju.

Projekat koji organizuje AIESEC pokrenut je 2006. sa idejom da se jača liderstvo u Srbiji i da se mladi podstaknu na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa kako bi pozitivno uticali na društvo.

Posle završenih Lead Up događaja u petnaest gradova u Srbiji, u NBS će biti organizovana konferencija koja će okupiti 200 mladih, proaktivnih učesnika iz cele Srbije, koji žele da čuju iskustva i savete ostvarenih lidera iz naše zemlje i regiona.

Učestvovaće, među mnogima i Nenad Borovčanin, Milena Vujičić, Darko Soković, Boško Nektarijević, Marko Živić, Andrija Gerić i drugi

Kroz konferenciju će se kreirati mreža lidera koji će se povezati i deliti ideje i iskustvo, osmišljavati zajedno korake za buduće liderske akcije, a učesnici će takođe proći kroz radionice i predavanja.

Ukoliko se nalazite među mladima koji žele da steknu, ali i podele svoja znanja, vizije i ciljeve, razvijajući liderske sposobnosti, možete da se prijavite za učešće na konferenciji Novi lideri OVDE. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.