Naslovna » Izlasci » Festivali » Provetravanje u magacinu Depo, 22. novembra
Provetravanje (foto: Nemanja Đorđević)

Provetravanje u magacinu Depo, 22. novembra

U magacinu Depo (Travnička 3), 22. novembra od 21.00, u okviru jednodnevnog festivala Provetravanje, nastupiće Darkwood Dub, Plejboj, Eva Braun i specijalni gosti Sinestezija.

Provetravanje je trajna akcija koncertne agencije Odličan hrčak koja, osim kulturnog osvežavanja gradova dokazanim imenima domaće scene, promoviše i mlade neafirmisane bendove.

Tako će se posetiocima drugog beogradskog Provetravanja uz Darkwood Dub, Plejboj i Eva Braun, predstaviti i beogradski sastav Sinestezija.

– Kao velike utakmice za mladog fudbalera koji dobije priliku da zaigra poslednjih pola sata pred punim tribinama, tako je i ovaj nastup u okviru Provetravanja za Sinesteziju prilika da u prvih pola sata programa, bez mnogo priče, predstavi svoj rad rokenrol publici u Depou. Pored novih pojačanja u letnjem prelaznom roku, publici će biti premijerno predstavljene pesme sa našeg novog albuma „Snovi o slobodi“. Ovo će takođe biti i prilika za nas da binu i rokenrol veče podelimo sa bendovima čiji rad pratimo od malih nogu i koji su delimično odgovorni za zvuk koji i sami gajimo. I pored svega navedenog nije nam ideja da prosto poslužimo za zagrevanje Provetravanja – postaraćemo se da na kraju celovečernjeg programa publika ode kući zviždućući pesme Sinestezije – kaže Miloš Ratker, frontmen benda Sinestezija.

Ulaznice po ceni od 700 dinara u pretprodaji su na svim Gigstix i Eventim prodajnim mestima. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.