Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » StadiumX na Belgrade Banging rođendanu!

StadiumX na Belgrade Banging rođendanu!

U subotu, 25. oktobra na prvom rođendanu najboljeg party brenda u Srbiji, Belgrade Banging, nastupiće David i Sullivan koji čine StadiumX.

Zvezde u usponu elektronske scene, mađarski DJ duo, čiju su pesmu zvanično najviše puštali najveći svetski EDM izvođači na festivalu Ultra Music Miami 2014, dolazi u Beograd.

StadiumX od februara ove godine objavljuje muziku za Protocol Recodings, izdavačku kuću Nickyja Romera. Traka koja ih je proslavila, postala hit u celom svetu i došla do prvog mesta na Beatport chart-u je “Howl at the Moon”, koju su uradili u saradnji sa Taylr Renee.

Očekuje se veliki spektakl u Beogradu kada će Belgrade Banging proslaviti prvi rođendan. BB Birthday biće, po rečima organizatora, mesto spajanja najboljih EDM hitova, energije, adrenalina, skakanja, slobode, ispunjenja, ljubavi i prijateljstva.

Krajem oktobra, Beograd će biti domaćin svetski poznatih DJ-eva i producenata elektronske dance muzike (EDM), trenutno jednog od najpopularnijih muzičkih pravaca u Evropi i celom svetu.

Uskoro će biti poznata i lokacija. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.