Naslovna » Izlasci » Izložbe » Teresa Montserrat: My Life into Pieces
Teresa Montserrat
Teresa Montserrat

Teresa Montserrat: My Life into Pieces

Od 20. (19.00) do 25. oktobra u galeriji Bartselona (Belgrade Design District, I sprat, lok. 96) biće otvorena izložba „My Life into Pieces“ čiji je autor Teresa Montserrat.

Teresa Montserrat je rođena u Kataloniji, studirala je likovnu umetnost i filozofiju u Barseloni, gde ima i studio. Ljubav prema umetnosti doprinela je da se posveti i dizajnu i produkciji izložbenih prostora ali i muzeografiji.

Radila je i u Berlinu kao freelance dizajner konceptualnog enterijera, sve više fokusirajući karijeru u pravcu razvoja projekata koji povezuju umetnost i dizajn. Trenutno živi u Norveškoj i koristi svoju dizajnersku, kreativnu i umetničku snagu i inspiraciju u novim i zanimljivim projektima.

Projekat „My Life into Pieces“ nije otpočeo kao umetnički projekat. To je bila prirodna potreba… i to će posetioci ove izložbe moći da osete.

Pre nekoliko godina započela je opsesivnu seriju autoportreta (oko 23.000), u kojima pokušava sebe da predstavi kao osobu koja je uvek poricala postojanje. Delovi emocija, delovi njenog tela, delovi njenog života, delovi njenih slomljenih snova. I dalje ne voli da je drugi fotografišu. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.