Naslovna » Izlasci » Shopping » Uz Fitbit Zip do zdravijeg života
Fitbit Zip
Fitbit Zip

Uz Fitbit Zip do zdravijeg života

Posle kraće pauze ponovo imamo priliku da se družimo sa jednim od proizvoda kompanije Fitbit.

Ovoga puta bolje ćemo vas upoznati sa Zip-om – Health & Fitness gedžetom koji teži svega osam grama, ali može puno da učini da zakoračate ka zdravijem načinu života.

Za razliku od Fitbit One i Fitbit Flex gedžeta (koje smo vam nedavno predstavili) Zip je osmišljen tako da ponudi nešto manje funkcija, međutim to ga ne čini manje efikasnim u borbi sa kilogramima i dovođenjem organizma u top formu.

Fitbit je Zip koncipirao tako da se lako može nositi u džepu od košulje ili farmerica, a ima i malu štipaljku sa kojom ga možete pričvrstiti za bilo koji odevni predmet. On zna koliko ste koraka prešli tokom dana, nedelje ili meseca, odnosno koliku ste razdaljinu prepešačili u određenom vremenskom periodu.Promo

Pored toga Zip ume da prepozna i kada se penjete i spuštate niz stepenice, a onda pomoću posebnog softvera može da izračuna i koliko ste kalorija potrošili i kako se sve to uklapa u vaš dan, nedelju ili mesec. Lako se sinhronizuje sa mobilnim uređajima i računarima i pored svog softvera može da koristi i aplikativna rešenja drugih kompanija što ga u neku ruku čini fleksibilnijim i funkcionalnijim u odnosu na slična konkurentska rešenja.

Tokom svakodnevnih aktivnosti Zip prikuplja informacije o načinu na koji se krećete (vežbate) i potrošnji kalorija posle čega iste preko Bluetooth veze šalje centru (mobilnom telefonu ili računaru) na obradu. Obrađeni podaci se potom unose u program za kalkulaciju i Zip vam posle toga saopštava u kom pravcu idete (dobrom ili lošem).

Ukoliko se pridržavate uputstva i nekih osnovih pravila koje je propisala kompanija Fitbit sa Zip-om za relativno kratko vreme možete da dođete do odličnih rezultata i po pitanju gubitka kilaže i u pogledu postizanja top forme. Jednostavnije rečeno Zip je mali trener koji će vam pomoći da najbezbolnije zakoračate ka zdravijem načinu života.

Od sličnih rešenja na tržištu Zip se izdvaja i po visokom stepenu energetske efikasnoti kao i nizu naprednih mogućnosti za korektno vežbanje i postizanje pune fizičke spreme. Velika prednost mu je i maksimalno korektna cena po kojoj se nudi zbog čega ima velike šanse da i na domaćem tržištu postane jedan od najpopularnijih Health & Fitness gedžeta.

Cena (sa PDV-om): 7.190 dinara