Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Acer: U potrazi za znanjem
Acer - u potrazi za znanjem

Acer: U potrazi za znanjem

Kompanija Acer je od osnivanja posvećena edukaciji o čemu najbolje govore brojna rešenja ovog svetski prestižnog IT brenda usko specijalizovana za proširivanje znanja.

Poslednjih nekoliko godina Acer puno ulaže u razvoj moćnih prenosivih i desktop edu računara trudeći se da kupcima (đacima i studentima) uvek ponudi više od konkurencije po maksimalno korektnim cenama.

Na domaćem tržištu, zahvaljujući distributerima, Acer iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate i to baš na polju obrazovanja što je ove godine krunisano izborom Acer notebok računara kao najboljim rešenjem za đake osnovnih škola opštine Vračar. U oštroj konkurenciji, zahvaljujući naprednim karakteristikama a optimalnoj ceni, Acer je izabran da isporuči 570 komada notebook računara đacima ove beogradske opštine. Da bi radost đaka bila još veća, Acer je za sve školarce pripremio i prigodne paketiće.Promo

Acer TravelMate B115-M – idealan za đake, nezamenjiv za studente

Sa težinom od samo 1.36 kg TravelMate B115-M predstavlja idealan notebook za najrazličitije edukativne namene. Idealno je rešenje za osnovce i srednjoškolce, a gotovo nezamenjivo oruđe za studente i postdiplomce.

Moćni hardver otvara mogućnost praćenja najzahtevnijih časova i predavanja, kao i kompleksnih edukativnih programa. Baterija mu je optimizovana da ponudi do sedam radnih časova (kompletan nastavni dan), dok je softver optimizovan za različite edukacione namene.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.