Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Alan Fitzpatrick najavljuje sjajnu tehno žurku
Alan Fitzpatrick
Alan Fitzpatrick

Alan Fitzpatrick najavljuje sjajnu tehno žurku

Pred prvi nastup u Beogradu, u subotu 15. novembra, u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3), Alan Fitzpatrick najavljuje sjajnu žurku, na kojoj će pored novog materijala puštati i svoje stare poznate trake.

– Srećan sam zbog nastupa u Beogradu, jer nisam imao priliku do sada. Uzbudljivo je kada negde dolaziš prvi put, jer znaš da tvoja muzika dopire do nove publike. Nadam se da ću opravdati poverenje, jer je velika čast kada čuješ da te mnogo ljudi očekuje i jedva čekam da ih upoznam 15. novembra – poručuje Alan Fitzpatrick.

Alanov deseti EP za Drumcode, „Turn Down The Lights“ nedavno je objavljen, a novi remiks za špansku etiketu „Suara“ izlazi uskoro. Uporedo sa nastupima, radi na materijalu za novo izdanje Figure label-a, Lena Fakija, a posle Beograda, gostuje u berlinskom Berghain-u i čuvenom klubu Pacha u Njujorku.

Posle uspešnih nastupa u Portugalu i Nemačkoj, Petar Dundov, hrvatski DJ i producent koji je čest gost domaćih klubova i festivala, posetiće ponovo Beograd.

Beogradsku scenu predstaviće producent i DJ Speedy.

Ulaznice po ceni od 1.190 dinara, mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma omladine Beograda i Kombank arene, dok će cena ulaznice na samom ulazu biti 1.500 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.