Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Converse Rubber Tracks: Predavači – Atheist Rap
Converse Rubber Tracks - Atheist Rap
Converse Rubber Tracks - Atheist Rap

Converse Rubber Tracks: Predavači – Atheist Rap

U Domu omladine Beograda, 15. novembra od 12.00, u okviru programa „Converse Rubber Tracks“ besplatnu radionicu održaće članovi benda Atheist Rap.

Regionalni program Converse Rubber Tracks je nastao iz želje poznatog brenda da muzičkoj zajednici na Balkanu obezbedi i pokloni projekat preko koga će talentovani umetnici moći da ispoljavaju svoju kreativnost.

Svetski priznati muzički program, koji po prvi put dolazi u region, pružiće mogućnost neafirmisanim bendovima da snimaju na proleće sledeće godine u profesionalnom studiju RTV Vojvodine u Novom Sadu, pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz Njujorka i Converse Rubber Tracks studija iz Bruklina.Promo

U okviru Converse Rubber Tracks programa, svim zainteresovanim posetiocima, biće pružena mogućnost da prisustvuju zabavnim i edukativnim muzičkim radionicama koje će na različite teme, držati najeminentniji domaći muzičari i producenti. Radionice Converse Rubber Tracks održaće se u sledećim gradovima do marta sledeće godine: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Zagrebu, Splitu, Sarajevu, Banja Luci i Skoplju.

Posle održanih radionica, u martu sledeće godine uslediće glavni deo Converse Rubber Tracks projekta, prijavljivanje bendova i glasanje. Svi zainteresovani bendovi, bez obzira na žanr, moći će da se prijave popunjavanjem online aplikacije i slanjem materijala preko portala converse.rs.

Glasanjem fanova u najuži krug ulazi 15 bendova od kojih će zatim, stručni žiri izabrati sedam, koji će dobiti priliku za snimanje u profesionalnom studiju RTV Vojvodine u Novom Sadu.

Izvođači će u njemu provesti dovoljno vremena na stvaranju materijala, a zatim i zadržati puno pravo na svoju muziku. Posle snimanja u Novom Sadu u maju sledeće godine, najbolji bendovi sa konkursa nastupiće na koncertu u Domu omladine u Beogradu. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.