Naslovna » Izlasci » Film » Film: Premijera „Vrati se, Zone“ u novembru 2015. godine
Vrati se, Zone (YT screen)
Vrati se, Zone (YT screen)

Film: Premijera „Vrati se, Zone“ u novembru 2015. godine

Premijera filma „Vrati se, Zone“ – nastavak „Zone Zamfirove“ – planirana je za novembar 2015. godine.

„Vrati se, Zone“ je romantična melodrama sa elementima komedije o zgodama i nezgodama kroz koje prolaze Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak. Njih dvoje se suočavaju sa preprekama koje moraju da savladaju. Čas se dopunjuju, čas sukobljavaju, što ih dovodi u niz dramatičnih situacija sa neizvesnim raspletom.

Režiju potpisuje Jug Radivojević a scenario su napisali Ivana i Miroslav Mitić po motivima knjige „Zona Zamfirova, šta je bilo posle“, Dušice Milanović Marike.

„Vrati se, Zone“ – uloge

Prelepu Zonu Zamfirovu glumi Brankica Sebastijanović, dok zavodljivog kujundžiju Maneta igra Milan Vasić. Kao Manetova majka Jevda pojavljuje se Ljiljana Blagojević, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić.

Pojavljuju se i novi likovi koje tumače Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Tu su i Milorad Mandić Manda, Vesna Trivalić i Nina Janković.

Igraju i Goran Jevtić, Milena Vasić, Igor Đorđević, Iva Stefanović, Marija Stokić, Milan Kalinić, Dušan Matejić, Aleksandar Ristoski, Nela Mihailović, Rada Đuričin, Isidora Rajković, Gordana Marić, Ivan Zablaćanski, Tamara Aleksić i mnogi drugi.

„Zona Zamfirova“ je najgledaniji film u novijoj srpskoj kinematografiji. (danubeogradu.rs)

http://youtu.be/EjwzpJJNxmk

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.