Naslovna » Avio karte » Jeftinije avio karte za Rim i Solun – samo danas!
Avio karte - Rim
Rim

Jeftinije avio karte za Rim i Solun – samo danas!

Jeftinije avio karte za Rim i Solun mogu da se kupe samo danas, online, preko sajta Air Serbia i sajtova ovlašćenih turističkih agencija.

U okviru akcije „Specijalna nedelja“, cena povratne avio karte samo 30. novembra 2014, za obe destinacije je od 109 evra, a kupovina je moguća do ponoći.

U cenu su uračunate sve takse osim troškova izdavanja avio karte koja se razlikuje u zavisnosti od mesta kupovine. Putovanja vikendom sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ skuplja su 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.

Avio karte za Rim i Solun po ovoj ceni važe za putovanja od 1. decembra do 15. juna (osim od 17. decembra do 13. januara i od 29. marta do 17. aprila).

Jeftinije avio karte nedeljom

U poslednjih nekoliko meseci aviokompanija Air Serbia ima nekoliko redovnih promotivnih akcija. Skoro svakog petka aktuelna je akcija „Happy Friday„, subotom – „Super subota„, a nedeljom „Specijalna nedelja„.

Dok je petkom prodaja moguća na bilo koji način (online, telefonskim pozivom, dolaskom u poslovnicu), subotom je prodaja samo u poslovnici domaće avio kompanije, a nedeljom samo online.

Pored ovih redovnih promocija, Air Serbia proslavlja godinu dana rada akcijama do kraja godine, a tu su i redovne godišnje akcije.

Portal Dan u Beogradu redovno objavljuje promotivne akcije Air Serbia ali i drugih avio kompanija. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.