Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Lucky Records žurke: Slam zatvaraju jesenju sezonu
Slam
Slam

Lucky Records žurke: Slam zatvaraju jesenju sezonu

Jesenju sezonu Lucky Records žurki zatvoriće škotski duo Slam nastupom u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3), u subotu, 20. decembra.

Na elektronskoj muzičkoj sceni Slam je prisutan 25 godina. Ove godine sve vreme su u pokretu, imali su više od stotinu gostovanja, a objavili su i peti album „Reverse Proceed“.

Iste večeri domaćoj publici hrvatsku elektronsku scenu predstaviće DJ i producent Edy C. Od 2007. godine, vlasnik je digitalne etikete „Decoded Records“, koja je orjentisana ka tehno zvuku. Pored gostovanja po regionu, nastupao je u Španiji, Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj. Izdvajaju se nastupi na Exit festivalu, hrvatskom Electro-Funk-u i na splitskoj Rivi pred 20.000 ljudi.

Uz zvezde večeri, nastupiće beogradski producent i DJ Speedy koji će raditi back2back sa Goranom KANom aka Kerkezom, jednim od vodećih makedonskih DJ-eva i producenata.

Ograničeni broj ulaznica za Lucky Records žurku u prodaji je po promotivnoj ceni od 690 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma omladine Beograda i Kombank arene. (danubeogradu.rs)