Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Mikser House: Do kraja godine – Miško Plavi, TBF, Let 3…
Mikser House - koncerti
Mikser House - koncerti

Mikser House: Do kraja godine – Miško Plavi, TBF, Let 3…

Mikser House je otvorio koncertnu sezonu velikim povratničkim nastupom mariborskih rok legendi – Lačni Franz, a nastavio je u mediteranskim ritmovima Đure i Mornara, koji su tim koncertom obeležili 20 godina postojanja na muzičkoj sceni.

Kvalitetan koncertni program nastavlja se i u decembru, a kulminacija se očekuje u novogodišnjoj noći, 31. decembra, kada će publiku obradovati omiljene Sarajlije, Letu štuke.

Evo ko nam sve dolazi u Mikser House tokom decembra…

Splitska flota TBF + Iskaz; 12. decembar

Energični splićani TBF (The Beat Fleet), sastav koji se od svog nastanka nametnuo jedinstvenom kombinacijom repa i hip hopa sa rok, fank, soul i rege zvucima. Kao domaća podrška, pred beogradskom publikom u Mikser House-u nastupa Iskaz koji će upotpuniti savamalsko hip hop veče.

The Beat Fleet ili skraćeno TBF je sastav nastao 1990. godine u Splitu. Grupa je započela kao standarni hip hop/trip hop sastav, da bi daljim radom razvila sopstveni muzički izraz. Prepoznatljivi su po društveno angažovanim tekstovima pesama, video spotovima koji su uvek koncipirani kao kratki filmovi i originalnim nastupima.

Bend čini šest talentovanih Splićana: Mladen Badovinac (vokal), Luka Barbić (vokal, klavijature, sampler, programiranje), Aleksandar Antić (vokal, scratch, programiranje), Ognjen Pavlović (bas gitara), Nikša Mandalinić (električna gitara) i Jan Ivelić (bubanj).

Snimili su četiri studijska albuma: Natio (2006), Teorija Haosa (2008), zatim Eros (2011) i Tanatos (2014) koji tematski čine celinu.

Cena karata je 900 RSD, dok će na dan koncerta cena biti 1000 RSD.

Miško Plavi i prijatelji; 26. decembar

Koncerti Miška Plavog tradicionalno oduševljavaju publiku koja rado iznova sluša njegove muzičke bravure. Zbog toga, 26. decembra, Miško Plavi ponovo nastupa pred publikom Mikser House-a, sa već dobro uigranim sastavom koji, pored njega, čine Vasil Hadžimanov za klavijaturama i Srđan Dunkić – Johnny na bubnjevima. Ovoga puta im se pridružuje i specijalna gošća, Lena Kovačević.

Karte za koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstixa po ceni od 500 RSD u pretprodaji. Cena će na dan koncerta biti 700 RSD.

Let 3 (foto: Anđel Grozdanić)
Let 3 (foto: Anđel Grozdanić)

Provokativni Riječani: Let 3; 27. decembar

Samo dan kasnije, 27. decembra u Mikser House stiže Let 3, muzički sastav iz Rijeke koji je višegodišnjim beskompromisnim delovanjem uspeo da se nametne kao svojevrsni brend ne samo tog grada već i celog regiona.

Sastav je od početka delovanja pratila koncentrisana pažnja onog dela rok poklonika koji su odmah bili očarani njihovim nastupima. U nastavku karijere krug poštovaoca se konstantno širio, a muzička javnost je polako postajla svesna da Let 3 nisu samo bizarni, bučni čudaci, nego prvorazredna rok atrakcija i unikatna umetnička pojava.

Let 3, pre svega, krase fantastičan imidž, izuzetni tekstovi, uvek perfektan izvođački nivo, dramaturška i stilska dorađenost koncerata, muzička specifičnost, uvek praćena humorom i osećajem za bizarno. Let 3 nikada nisu parodirali, komentarisali ili negirali, bilo svoje muzičko, bilo socijalno okruženje, kao što mu nisu ni povlađivali.

Karte će uskoro biti u prodaji!

Novogodišnja noć; 31. decembar

Za Novu 2015. godinu u Mikser House-u vas očekuju: obožavane Sarajlije Letu štuke, pop denseri iz Zagreba Lollobrigida, poštena žena i reperka iz Beograda Sajsi MC i DJ duo Samo ljubav, Ewox & Tamarinski. Više pročitajte OVDE.

Cene karata (u cenu ulazi i piće dobrodošlice): 2000 RSD – za prvih 300 karata; naredna cena – 2500 RSD; od 25. decembra – 3000 RSD. Karte nabavite na svim prodajnim mestima Gigstixa. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.