Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Modni svet Srbije: Test Yourself, 1. decembra
Test Yourself - Olja Stojanović
Test Yourself - Olja Stojanović

Modni svet Srbije: Test Yourself, 1. decembra

Concept Store Supermarket biće mesto na kome će 1. decembra od 20.00 biti održan Test Yourself, humanitarni modni događaj edukativnog karaktera propraćen plesom.

Treću godinu zaredom Modni svet Srbije organizuje Test Yourself povodom Svetskog dana borbe protiv HIV-a i AIDS-a u saradnji sa Supermarketom i grupom studenata sa različitih organizacionih i umetničkih fakulteta.

Cilj same manifestacije je okupljanje što većeg broja mladih na jednom mestu radi edukacije o prevrenciji i zaštiti od ove opake bolesti.

Na modnoj reviji predstaviće se VIllena Viscaria, Tamara Pavićević, Olja Stojanović, Katarina Milojković, Ana Tara Radonjić, Petra Zorica, Zorica Kostić, Marija Poguberova, Nikola Đurić, Bunde Stevanović i dizajnerka nakita Jovana Branić. Takođe, samoj manifestaciji pridružiće se i plesna škola Evolution, TDA crew, krump i b-boy timovi, koji će svojim plesom upotpuniti ovaj događaj.

Na velikom after party-ju podrška stiže od didžejeva Divolly & Markward. Društvo će prisutnima praviti i Red Bull wingsice.

Modne kreacije nosiće i glumica Jelena Gavrilović, modni fotograf i pevač Stefan Koković kao i mnogi drugi. Na samom događaju Test Yourself biće organizovana i prodaja odeće i nakita koju su donirali učesnici, a prikupljeni novac biće doniran u programe prevencije. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.