Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Novi lideri: U toku je drugi krug prijava
Novi lideri - konferencija
Novi lideri - konferencija

Novi lideri: U toku je drugi krug prijava

I ove godine, kao završni deo projekta Novi lideri 2014, biće održana konferencija, 13. i 14. novembra u Narodnoj banci Srbije.

Projekat Novi lideri pokrenut je 2006. godine sa idejom da se jača liderstvo u Srbiji i da se mladi podstaknu na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa kako bi pozitivno uticali na društvo.

Posle završenih Lead Up događaja u 15 gradova u Srbiji, na konferenciji će se okupiti oko 200 mladih, proaktivnih delegata iz cele Srbije koji žele da čuju iskustva i savete ostvarenih lidera iz naše zemlje i regiona.

Neki od lidera koji će svojim životnim pričama motivisati mlade da se bore za svoje ideale, stavove i ideje jesu Milena Vujičić, Darko Soković, Boško Nektarijević, Vladimir Leličanin, Marko Živić, Andrija Gerić, Nikola Vučićević, Stevan Filipović, Nadya Zhexembayeva.

Za sve one koji nisu stigli na vreme da se prijave za učešće na konferenciji, otvoren je drugi krug prijava koji traje do 7. novembra.

Ako vidite sebe kao mladu osobu koja želi da nastavi da se razvija kao lider i želi da bude deo mladih pokretača promena, a ne nemih posmatrača u društvu, onda je ovo prava prilika za vas. Ako se nalazite među mladima koji žele da steknu, ali i podele svoja znanja, vizije i ciljeve, možete se prijaviti za učešće na Konferenciji Novih lidera” OVDE.http://www.newleaders.org.rs/delegati/

Kroz konferenciju će se kreirati mreža lidera koji će deliti ideje i iskustvo i koji će osmišljavati zajedno korake za buduće liderske akcije, a učesnici će proći kroz radionice i predavanja.

Projekat organizuje međunarodna studentska organizacija AIESEC, a podržava ga Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.