Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma „Pingvini sa Madagaskara“ 22. novembra
Pingvini sa Madagaskara
Pingvini sa Madagaskara

Premijera filma „Pingvini sa Madagaskara“ 22. novembra

U bioskopu Cineplexx Ušće SC, 22. novembra od 18.00 biće održana premijera animiranog filma „Pingvini sa Madagaskara“.

Otkrijte tajne najčuvenijih i najurnebesnijih ptica iz tajnog sveta špijunaže. Skiper, Kovalski, Riko i Vojnik, prvoklasne zvezde filma „Madagaskar“ studija DreamWorks Animation, dobili su priliku da zasijaju na svom velikom ekranu.

Njihove nesvakidašnje avanture odvešće ih na Antarktik, u Veneciju, pustinju, Šangaj, Njujork, pa čak i u Kentaki, tokom kojih će doživeti svetsku slavu, ali će morati da obavljaju svoje špijunske obaveze. Ova elita udružuje snage sa popularnom tajnom organizacijom Severni vetar na čijem je čelu zgodni i podmukli Agent Poverljivo (mogli bismo da vam kažemo ime, ali onda… znate). Zajedno, oni moraju da spreče ozloglašenog doktora Oktavijana Šprica da uništi naš svet.

Super špijunski timovi se ne rađaju, oni se izležu iz jajeta!

Major (Skipper), Kovalski (Kowalski), Riko (Rico) i Vojnik (Private) su glavni likovi koji svoje dogodovštine doživljavaju na komičan način.

Major kao glavnokomandujući, svojim autoritetom i sa dobro razvijenom moći ubeđivanja utiče na ostale članove grupe.

Majorov najmlađi i najnaivniji pomoćnik, Vojnik, slepo veruje svom šefu i ubeđen je da su svi ljudi na svetu dobri. Nerviraju ga potezi njegovog nestašnog druga Rika, ćutljivog pingvina koji pokazuje spremnost za bilo kakvu akciju koja podrazumeva uništavanje putem bombi i eksplozivnih naprava.

Najveći genijalac odnosno intelektualac jeste Kovalski, neverovatne pameti i smirenosti. Pomalo ekscentričan, svojim kolegama pokazuje neobične naprave koje bi rešile njihove svakodnevne probleme.

Međusobno se vole, poštuju i štite. Moraju biti obavešteni o svakoj sitnici i događajima koji se dešavaju oko njih, a spremni su da u svakoj situaciji ponude najbolje i najefikasnije rešenje.

Film je sinhronizovan na srpski, tako da će i najmlađi posetioci bioskopa moći nesmetano da uživaju u avanturama ovih neobičnih pingvina. Glumac Branislav Zeremski pozajmljuje glas Majoru, Marko Marković Kovalskom, Milan Antonić Vojniku, a u sinhronizaciji su učestvovali i Bojan Žirović, Srđan Timarov, Slobodan Stefanović, Milica Janketić i Mladen Andrejević. Režija sinhronizacije poverena je Jani Maričić.

Od 22. novembra ovaj film će se prikazivati i u drugim beogradskim bioskopima. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.