Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Šminkenbal 2014, 29. novembra
Šminkenbal
Å minkenbal

Šminkenbal 2014, 29. novembra

Po drugi put, Šminkenbal, događaj koji spaja kreativnost mladih i dobar provod, biće održan u Domu omladine Beograda, 29. novembra.

Dve nedelje su bile potrebne da se iz proste materije stvori jedan novi, maštoviti događaj na mapi Beograda sa ciljem kreativnog izraza, dobre zabave i upoznavanja mladih.

Godinu dana posle velikog uspeha koji je doživeo ŠminkenBal 2013, The Face Art Party sprema još jedno veliko druženje, pregršt kreativnosti i pozitivne energije, sve ono što je neophodno da vam priušti provod za pamćenje.

Kažu da je lice ogledalo duše, zato 29. novembra spremite boje, četkice, olovke, šminku i ostale rekvizite i oslikajte svoju kreativnost.

U Domu omladine Beograda očekuje vas samo dobra energija, druženje, zaljubljivanje, veseli ljudi u drugačijem izdanju, mladi kreativni slikari, inspirativne boje i podijum za igru, naravno. Očekujte previše i đuskajte za pamćenje uz hitove svih epoha i DJ setove za koje će ove godine biti zaduženi DJ Flawless, DJ Cholak i DJ Makinwa.

Na svim prodajnim mestima Eventima mogu da se kupe ulaznice po ceni od 400 dinara. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.