Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Tom Novy, 5. decembra u Domu omladine Beograda
Tom Novy
Tom Novy

Tom Novy, 5. decembra u Domu omladine Beograda

„Nestašno dete plesne muzičke scene“, Tom Novy – eksentričan, hedonista, nepredvidiv – najpopularniji nemački DJ i producent house scene, nastupiće u Domu omladine 5. decembra u okviru žurke Neon Rave.

– Radujem se dolasku u Beograd, koji mi je ostao u divnom sećanju, posebno prelepe devojke i vrhunska hrana. Znam da imate odlične didžejeve, fantastičan noćni život koji se prepričava i jedva čekam da se družimo. Siguran sam da ćemo se divno provesti i plesati do zore – izjavio je Tom Novy koji sa nestrpljenjem čeka dolazak u Beograd.

Tom Novy – superstar

Tom Novy uspešnu karijeru gradi od 1995. godine kad je objavio svoj prvi hit singl „I House You“. Slede lokalni i međunarodni hitovi: „Superstar“, „I Rock“, „Pumpin“ i prvi album „My Definition“ (2001). Singl „Take It“ proglašen je za pesmu koja se najviše emitovala na radio stanicama 2004. godine. Krajem 2005. godine sa singlom „Your Body“ osvaja top liste širom sveta i postaje jedan od najpopularnijih nemačkih izvođača.

Ostavlja trag radeći i za druge muzičare kao što su Backstreet Boys, Jimmy Sommerville, Joachim Deutschland, Rosenstolz. Radio je čak i za druge didžejeve – Thomilla, Moonbootica, Sandera Kleinberga i Ericka Morilloa.

»»» Pogledajte naš kalendar i na Facebook-u!

Ima mnogo razloga zašto je Tomu data čast da bude prvi nemački DJ koji je kreirao miks kompilaciju za legendarni britanski „Global Underground“ Label.

Godine 2011. Tom Novy objavljuje album sa najvećim hitovima „Retrospective“ i ponovo osvaja top liste, kao i himnu za Nature One „Underground People“. Podršku Nemcu pružiće DJ Oysha, najtraženiji domaći DJ.

Karte u predprodaji po ceni od 800 RSD mogu da se kupe na blagajni Doma omladine Beograda kao i na svim Eventim prodajnim mestima.

Šta je Neon Rave?

Neon Rave je mesečni beogradski muzički događaj, na kom će biti predstavljene najveće zvezde svetske DJ elektro i house scene u konceptu koji čine spoj hip prostora i specijalnih svetlosnih efekata. To je ujedno i zaštitni znak ovog koncepta. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.