Naslovna » Izlasci » Sport » Trka fantazije 2014, 4. novembra
Trka fantazije
Trka fantazije

Trka fantazije 2014, 4. novembra

U utorak, 4. novembra od 20.00, biće održana prva Trka fantazije u Srbiji pod sloganom „Oslobodi maštu i dočekaj zimu“.

Ovu zabavnu trku Beogradski trkački klub posvećuje dolasku zime, vremenu kada fantastična bića izlaze na ulice i trče našim belim gradom, kada dominiraju vatra, kamin, čajevi i bajke. Trkači će startovati kod restorana „Tranzit“ (Braće Krsmanović 8).Za dž

Trka je revijalnog karaktera, u kojoj se trkači maskiraju u omljene kostime vilenjaka, heroja… i tako izlaze na ulice grada da istrče četiri kilometara. Trči se po centralnim beogradskim ulicama i završava se u „Tranzitu“, gde se nastavlja druženje.

Trka fantazije 2014 povezaće trčanje sa zdravom i zabavnom aktivnošću, sa idejom da istovremeno možemo da radimo nešto zdravo a oslobađajuće, da se izražavamo kroz pokret, da dobru energiju koju osećamo dok vežbamo ne treba da držimo u četiri zida nego da je iznesemo na ulice.

Trka fantazije je besplatna za sve. Nije potrebna zvanična prijava, ulaznica je maska. Samo trkačima koji se maskriraju biće omogućeno da trče gradom.

Beogradski trkački klub predstavlja grupu trkačica i trkača koja inspirativnim akcijama želi da motiviše sugrađane na pokret. Do sada je klub organizovao Trku mrmota – koja se iznova ponavljala za dan mrmota i Tropsku trku u slavu dolaska leta, kada su gradom protrčali šareni trkači u kupaćim gaćama. (danubeogradu.rs)

Trka fantazije - mapa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.