Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Banging: United We Dream!
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging: United We Dream!

Belgrade Banging, posle više od 70 uspešnih žurki i događaja, odlučio je da ujedini najbolje srpske izvođače elektronske dance muzike (EDM) na žurci United We Dream, 13. decembra u Mikser House-u.

Nastupiće šest najboljih domaćih di-džejeva i producenata: Tom Gepard, Cavin Viviano, Erick Kasell, Rosske, Oakich i Matalive.

Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell čine Banging Trio i trenutno rade kao rezident DJ-evi party brenda Belgrade Banging. Tom Gepard živeo je i odrastao u Nemačkoj, a tokom karijere u Srbiji puštao je muziku u svim većim beogradskim klubovima, kao i na jednom domaćem EDM festivalu.

Cavin Viviano se muzikom bavi od 2008. godine i tokom tog perioda objavio je više od 50 pesama. Vrhunac njegove karijere predstavlja rezidentura koju je dobio na Serbia Wonderland festivalu. Erick Kasell je najmlađi član ekipe iz Beograda, a svakodnevno u studiju radi na novim izdanjima.

Protiv „loše“ situacije – United We Dream

Srbija ima kvalitetne EDM izvođače, koji mogu da se probiju i u svetu i predstavljaju i sebe i našu zemlju u pozitivnom svetlu. Kako bi se ovaj san realizovao, potrebno je da se ujedine, da zajedno razvijaju domaću EDM scenu, a žurka United We Dream je primer uspešne saradnje.

Party brend Belgrade Banging želi da motiviše sve mlade ljude da prate svoje snove, da ne padnu pod uticaj negativne okoline i ono što im ona nameće, da se izbore protiv „loše“ situacije u našoj zemlji i da svu svoju snagu usmere na ostvarenje svojih snova, jer je to moguće samo ako postoji dovoljno požrtvovanosti, upornosti i hrabrosti.

Karte za događaj koštaju 400 dinara, možete ih rezervisati na 065/BANGING i preuzeti u Mikser House-u svakog dana od 16.00 do 20.00. (danubeogradu.rs)