Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Beogradska trka Deda Mrazeva 2014, 28. decembra
Beogradska trka Deda Mrazeva

Beogradska trka Deda Mrazeva 2014, 28. decembra

Tradicionalna Beogradska trka Deda Mrazeva biće organizovana u nedelju, 28. decembra od 13.00. Startna i ciljna kapija nalaziće se na Terazijama.

U okviru programa obeležavanja gradske Nove godine i sedma trka Deda Mrazeva ali Baba Mrazica biće održana u Kralja Milana, dok će centralno mesto manifestacije biti plato kod Terazijske česme. Očekuje se više od 3000 učesnika.

Prateći muzičko-zabavni program na centralnoj bini počinje u 10.30 kada će se otvoriti i punktovi za preuzimanje kostima i kapica. U programu će nastupiti poznati umetnici kao i veliki broj javnih ličnosti iz sveta kulture i sporta.

Trka Deda Mrazeva ima humanitarni karakter. Ove godine pomoć će biti upućena Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica“. Prikupljena novčana sredstava će biti namenjena za potrebe Roditeljske kuće – kuća daleko od doma, za smeštaj dece koja se leče od malignih bolesti i njihovih roditelja.

Pod sloganom „Deda Mrazevi daruju život“ u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije biće organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi. Vozilo instituta će biti postavljeno na platou ispred Hotela Balkan.

Svi učesnici trke će na poklon dobiti Sertifikat o učešću.

Beogradska trka Deda Mrazeva biće održana pod pokroviteljstvom Skupštine Grada Beograda i Gradskog Sekretarijata za sport i omladinu.

I ovog decembra – „najsrećniji dan u Beogradu“! (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.