Naslovna » Izlasci » Shopping » Chieftec: Još jedno vrhunsko napajanje
Chieftec GDP-750C
Chieftec GDP-750C

Chieftec: Još jedno vrhunsko napajanje

Vrhunske i pouzdane desktop mašine nema bez dobrog i kvalitetnog napajanja, a jedno takvo nosi oznaku Chieftec GDP-750C.

Namenjeno je zahtevnijim korisnicima, tj. gejmerima i entuzijastima, ali i svima koji imaju u planu sklapanje snažne, tihe i stabilne PC mašine.

Radi se zapravo o energetski izuzetno efikasnom izvoru koji u praksi uzima samo onoliko energije koliko računar traži u datom momentu čime je moguće postići uštedu i do 90%. Upravo zbog toga ovaj model i pripada A90 familiji koja je ove godine pokupila sve najprestižnije IT Eco nagrade.

Chieftec je GDP-750C koncipirao kao izuzetno moćno napajanje izlazne snage od 750W i opremio ga je svim naprednim tehnološkim rešenjima viđenijim i kod ultimativnih rešenja, kao što su: OCP (Over Current Protection), OPP (Over Power (Load) Protection), OTP (Over Temperature Protection), OVP (Over Voltage Protection), SCP (Short-Circuit Protection) i UVP (Under Voltage Protection).Promo

Modularnog je tipa i što je jako važno u radu se ovo napajanje pokazalo kao jedno od najtiših iz više klase. Ovo je postignuto ugradnjom Silent ventilatora velikog prečnika koji veoma uspešno hladi ugrađenu elektroniku. Jednostavnije rečeno GDP-750C je napajanje sa kojim je moguće napraviti veoma tih, a snažan desktop računar.

Inače, a potpuno očekivano izrada kod Chieftec GDP-750C napajanja je na jako visokom nivou, što se isto može reći i za izbor elektronike, kao i upotrebljene prigušnice. Ovakvim potezom je proizvođač još jednom pokazao i dokazao zašto je najveće ime na tržištu napajanja i zašto se sve veći broj ljudi odlučuje upravo za napajanja potpisana od strane Chieftec-a.

Da stvar bude još interesantnija cena po kojoj e GDP-750C napajanje nudi kod nas je više nego korektna zbog čega ovo napajanje ima velike šanse da bude jedno od najtraženijih u svojoj klasi.

Cena (sa PDV-om): 11.999,00 dinara

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.