Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » DJ Magazine: Nominacije za Slam
Slam
Slam

DJ Magazine: Nominacije za Slam

Najnoviji album „Reverse Proceed“ čuvenog dvojca Slam, koji će svojim nastupom zatvoriti jesenju sezonu Lucky Records žurki, britanski DJ Magazine nominovao je za „najbolji album“ u 2014. godini.

Slam su nominovani i za izvanredan doprinos muzici, zajedno sa najvećim imenima elektronske scene, a beogradska publika ih željno iščekuje u subotu, 20. decembra, u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3).

Bez obzira na nominacije i veliki broj zakazanih nastupa, Slam trenutno rade na još jednom albumu, na kome će se pored njih, naći tehno imena is Glazgova, Gary Beck, Hans Boufmyre, Edit Select, Deepbass, Clouds i drugi.

Podrška za Slam iz regiona i iz Srbije

Regionalnu elektronsku scenu predstaviće DJ i producent iz Hrvatske Edy C, u čijoj se karijeri posebno izdvajaju nastupi na Exit festivalu, hrvatskom Electro-Funk-u i Rivi pred 20.000 ljudi.

Dostojnu podršku zvezdama večeri, pružiće i beogradski producent i DJ Speedy koji će raditi back2back sa Goranom KANom aka Kerkezom. Za warm up biće zadužen DJ Adwarf iz Novog Sada.

Ulaznice se prodaju po ceni od 990 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma omladine Beograda i Kombank arene. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.