Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Iz centra grada – Idemo na Mars!
Flip
Flip

Iz centra grada – Idemo na Mars!

Iz jednog gradskog kluba ove subote, čuće se samo jedan povik: Idemo na Mars! Reč je naravno o kultnoj klupskoj večeri u organizaciji veterana beogradske DJ scene, Flipa i MKDSL-a, koja je ove subote, 6. decembra, na programu novog kluba Dot u samom centru grada.

„Idemo na Mars“ žurke nastale su kao logičan nastavak istoimene radio emisije, koja već godinama jača uticaj alternativne scene elektronske muzike u regionu. Uporedo sa etrom radija B92, mesto na kom je žurka postaje dom savremene muzike i lokalnih talenata.

Autori ove party inicijative i radio emisije su MKDSL i Flip, dobro poznati domaćoj publici. MKDSL (Mama Kaže Da Sam Lep) plovi brzacima klupske elektronike već petnaest godina, vešto izbegavajući virove mejnstrima, veslajući, čini se, uzvodno. Electro, minimal, house, techno, dubstep, disco, samo su neki od pravaca prisutnih u njegovim setovima, dok njegova produkcija prouzrokuje ples i podizanje obrva podjednako.

Flip je istaknuti DJ na beogradskoj klupskoj sceni, poznat po istraživanju novih formi elektronske i plesne muzike. Osim u klubovima, sopstveni, karakterističan zvuk predstavlja i u svojim radio emisijama, ali i kroz produkciju i remikse koje izdaje za nekoliko domaćih etiketa.

U gradu je malo onih koji do sada nisu posetili barem jednu od „Idemo na Mars“ žurki – ali i oni će imati priliku da to isprave ove subote od 23.00, u klubu Dot u Francuskoj 6.

Dan pre… dani posle

Pored subotnjeg partija, u Dot-u će večeras, 5. decembra, biti održana još jedna Smoking Beats žurka. Odličnu energiju doneće Фake Casual i Byp_. Momci obećavaju još jedan r’n’b i hiphop spektakl od 23.00.

Do kraja godine posetioce kluba Dot čeka bogat muzički program! Već naredne nedelje – tačnije u petak 12. decembra, Kristijan Molnar predstaviće specijalnog gosta iz inostranstva, a u pitanju je holandski DJ portugalskog porekla Nuno Dos Santos!

Najljubavniji klupski duet, koji čine Ewox i Tamarinsky, donosi još jednu „Samo ljubav“ žurku u Dot i to u u subotu, 20. decembra, a klabere će posebno obradovati podatak da Dot sprema specijalan klupski maraton koji će trajati od četvrtka, 25. decembra ove pa sve do 3. januara naredne godine!

Pozivaju se najizdržljiviji klaberi da se odazovu ovom klupskom izazovu – a sve detalje o programu i ponudi kluba Dot istražite OVDE. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.