Naslovna » Izlasci » Shopping » Jeftinija osnovna verzija MacBook Air računara
MacBook Air računar
MacBook Air računar

Jeftinija osnovna verzija MacBook Air računara

Do 21. decembra u iStyle Apple Premium Reseller i iLike Apple Premium Reseller prodavnicama je moguće nabaviti osnovnu verziju MacBook Air računara dijagonale ekrana od 13.3 inča po ceni od 109.890 RSD (sa uračunatim PDV-om).

Ovaj računar krasi vrhunska izrada, snažna hardverska konstrukcija i nova OS X Yosemite platforma koja donosi više od 250 novih funkcija i daleko viši nivo bezbednosti u odnosu na prethodnu verziju OS X-a.Promo

MacBook Air 13.3 inča u osnovnoj verziji je idealno rešenje za studente, poslovne korisnike i osobe koje su u stalnom pokretu.

MacBook Air – najbolji notebook

MacBook Air je i ove godine proglašen za najbolji ultra prenosivi notebook računar. Poslednja generacija ovog neverovatno tankog notebook-a donosi izuzetne grafičke i brzinske mogućnosti upakovane u kućište napravljeno od jednog komada aluminijuma koje se lako održava i maksimalno štiti računar od svih spoljnih uticaja.

Aktuelna generacija MacBook Air računara je definisana u dve familije zavisno od dijagonale ekrana (11.6 inča i 13.3 inča), a svaka broji po tri inicijalna modela koji se suštinski razlikuju u količini skladišnog prostora kojim raspolažu (128 GB, 256 GB i 512 GB) i opcionim mogućnostima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.