Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Nova godina 2015: Besplatni program DKCB-a
DKCB - Novogodišnji besplatni program
DKCB - Novogodišnji besplatni program

Nova godina 2015: Besplatni program DKCB-a

Novogodišnji besplatni program „Zabavi se i kreiraj“ biće organizovan u Beogradu od 10. do 27. decembra.

U želji da se deca Beograda pred kraj prvog polugodišta zabave muzičko-scenskim programom na Trgu Republike i učešćem u kreativnim radionicama stvaralačkog, istraživačkog, zabavnog i rekreativnog karaktera, i na taj način pripreme za novogodišnje slavlje, stručni tim Dečjeg kulturnog centra Beograda pripremio je bogat program tokom decembra.Za dž

Program „Zabavi se i kreiraj“ održaće se u Atrijumu, Galeriji i Maloj sali DKCB (Takovska 8) u sredu, četvrtak i petak, 10, 11. i 12. decembra, od 10.00 do 12.00.

Učešćem u kreativnim radionicama deca će naučiti novogodišnju pesmu i igru, napraviti šešir, nakit i ukrase od perlica i žice, animiranu čestitku, reciklirane ukrase za jelku, iskazati lepe poruke i želje. Kreativne radionice u kojima deca mogu da se zabave su radionice primenjene umetnosti, animiranog filma, likovna, plesna, muzička, literarna i ekološka radionica.

Stručni saradnici DKCB-a (akademski slikar, vajar, primenjeni umetnik, reditelj animiranog filma, baletski pedagog, profesor muzike – dirigent, stručni saradnici za kulturno-obrazovne programe) stvoriće uslove i atmosferu za istraživanje, učenje, otkrivanje i kreiranje raznovrsnih sadržaja i veština.

Program „U susret karnevalu – Brazil“ (16. decembra od 14.00) vodiće svetska putnica Snežana Obradović, a „Novogodišnja maska“ praviće se porodično 27. decembra od 11.00 do 13.00. Biće održan i „Novogodišnji maraton u improvizaciji“ 27. decembra od 10.00 do 22.00. Program u DKCB-u biće zatvoren 27. decembra u 17.00 „Novogodišnjim baletskim koncertom“.

Novogodišnje razmrdavanje

Posle zabave u DKCB-u, publika će moći da uživa u bogatom muzičko-scenskom programu, u kojem će učestvovati članovi DKCB – Baletskog studija, hora, Vokalne grupe „Nađi svoju zvezdu“, Studija kulture govora i glume, Engleske pozorišne radionice, kao i pobednici festivala FEDEMUS „Deca kompozitori“ i mnogobrojne poznate ličnosti.

Svi oni gostovaće na Trgu Republike od 15. do 25. decembra od 11.00 do 13.00. Više informacija možete pronaći na sajtu DKCB. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.