Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Tranzit – u srcu Savamale
Tranzit

Tranzit – u srcu Savamale

Beograd je dobio sasvim novu zonu susreta osoba različitih ukusa i interesovanja. Novi bar-restoran „Tranzit“ otvoren je u srcu Savamale.

Ukoliko niste za stroge okvire i ponekad volite da istupite iz normi gradskog provoda – onda je „Tranzit“ pravo mesto za vas.

Zamišljen je kao eklektični bar-restoran i zona susreta osoba različitih ukusa i interesovanja. Koncept bar-restorana idealan je za one koji kasnu večeru vole da „protegnu“ u noćni provod, a da u isto vreme dožive nesvakidašnju fuziju ukusa i doživljaja.Promo

Raznovrsna ponuda – upečatljivi dizajn

Jelovnik čini fuzija španskih, francuskih, grčkih i italijanskih kulinarskih specijaliteta, a poseban koncept takozvane „otvorene kuhinje“ omogućava gostima da u svakom trenutku imaju uvid u raznovrsnu ponudu, kao i kulinarske sposobnosti tima kuvara. Sa „one strane šanka“ posetioce čeka tim profesionalnih barmena, spreman da da odgovor na sve „žedne“ želje posetilaca.

Tranzit

 

Savremeni dizajn enterijera delo je arhitekte Marka Basarovskog, a za inspiraciju su poslužili moderni ugostiteljski objekti na Istočnoj i Zapadnoj obali Amerike. Lepeza uticaja urbane arhitekture inspirisala je našeg proslavljenog dizajnera Slavimira Stojanovića na dizajn upečatljivog logotipa, koji već na prvi pogled nagoveštava dinamičnu fuziju uticaja koji krase „Tranzit“.

Svakog dana, osim ponedeljkom, Tranzit radi kao bar-restoran, a četvrtkom, petkom i subotom posetioci lako mogu očekivati da se večernje druženje pretvori u pravu žurku, uz sjajan muzički program rezident DJ-eva.

Radno vreme Tranzita je svim danima osim ponedeljkom, i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17.00 do 2.00, petkom i subotom od 20.00 do 4.00 i nedeljom od 14.00 pa do ponoći. (danubeogradu.rs)