Naslovna » Porodica » Deca » Trg otvorenog srca: Novogodišnji koncerti za decu
Trg otvorenog srca
Trg otvorenog srca

Trg otvorenog srca: Novogodišnji koncerti za decu

Trg otvorenog srca danas će biti krcat! U 11.00 počinju revijalni koncerti za decu i mlade, a na repertoaru su zabavni i dečiji hitovi.

Domaće i strane hitove od 11.00 izvodiće učesnici TV muzičkog šoua „Pinkove zvezde“ za decu i mlade od šest do 17 godina.

Numere će izvoditi Anđelija Milenović, Dunja Jeličić, Ivona Rambosek, Marija Serdar, Manja Marković, Lena Stamenković, Pavle Vasiljević, Nikola Milenković, Teodora Radosavljević, Ivona Babić, Irina Jeličić, Melanija Milenković, Anđela Tasić, Matija Vukosavljević i Igor Lazarević.

Na istom mestu, od 13.00 novogodišnji koncert će održati hor Čarolija. Moderator programa je Leontina Vukomanović, a hor će izvoditi omiljene i popularne numere kao što su „Zvončići, zvončići“, „Preko brda, preko brega“, „Nova je nova godina“, „Raduj se svete“, „Anđeli pevaju“, „Jingl bell rock“, „Deda Mraz nam stiže u grad“, „So this is Christmas“, „Raduj se“, „Zemlja za nas“, „Ding-dong“.

Novogodišnje razmrdavanje

U nedelju, 21. decembra od 11.00 na Trgu otvorenog srca, na programu je „Muzičko-plesno novogodišnje razmrdavanje“. Na ovom koncertu će nastupiti vokalna grupa Dečjeg kulturnog centra Beograda „Nađi svoju zvezdu“.

Program će voditi deca iz Dramskog studija DKCB-a, a pored koncerta, publiku će animirati klovn – balondžija. Program i numere: Sofija Andrijević – „Reci mi, kaži mi“; Ana Tanasković – „Mašta je radost“; Nika Pavlović – „Princeza od skakutanja“; Alisa Pantelić – „Mašta“; Ana Radojčić – „Mamine oči“; Katarina Šotić – „Obećanje“; Mia Milić – „Note me zovu“; Milica Škorić – „Orgulje mora“; Irina Aćimović – „Pesma vlada planetom“; Sofija Arsenović – „Lica srećnija“.

Od 13.00 održaće se novogodišnji koncert hora DKCB-a sa repertoarom koji obuhvata pesme o Novoj godini. Na programu će se naći sledeće numere: „Marš uličnih dečaka“ iz opere „Karmen“ Žorža Bizea; „Znam te znam“ iz baleta „Uspavana lepotica“ Petra Iljiča Čajkovskog; „Oda radosti“, odlomak iz 9. simfonije Ludviga van Betovena; „Srce univerzuma“ A. Simića; „Kolovođa“ G. Maksimovića; „Zaspo mi je dragi“ – tradicionalna pesma; „Kao kucanje čaša“ D. Radića; „Srećna vam Nova godina“ – engleska tradicionalna pesma i „Dođi Deda Mraze“ B. Majdanca.

U okviru manifestacije „Beogradski doček Nove godine“, mališani će do sredine januara moći da prate programe DKCB-a, koncerte, zanimljive predstave gradskih dečjih pozorišnih trupa, ali i da učestvuju u muzičkim radionicama, na maskenbalima i drugim aktivnostima. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.