Naslovna » Porodica » Deca » Zimski raspust 2015: Besplatni programi
Zimski raspust za dž

Zimski raspust 2015: Besplatni programi

Zimski raspust počinje poslednjeg dana ove godine, a novo polugodište 19. januara 2015. Za učenike Beograda biće, po tradiciji, organizovani besplatni programi.

Kao i prošlih godina, programi su podeljeni na sportske aktivnosti i razne radionice i školice za uzraste od sedam do osamnaest godina.

Organizatori su Grad Beograd i Sekretarijat za sport i omladinu u saradnji sa sportskim centrima i institucijama.Za dž

Učenje a zimski raspust

Prijatelji dece Beograda i beogradskih opština, nekoliko udruženja građana, centri za kulturu i sport (Šumice, Obrenovac, Čukarica, Rakovica, Lazarevac organizovaće razne programe: od modelarstva, preko škole slikarstva, ekoloških i muzičkih radionica do škola glume, fotografije, plesa pa i dizajna modnog asesoara.

Besplatni programi - zimski raspust

 

Rekreacija i školice

Deci će na raspolaganju biti zimski kampovi, škole, rekreativne sportske aktivnosti u gradskim sportskim centrima.

Biće organizovane škole plivanja i vaterpola; škole sportova sa loptom. Osnovci i srednjoškolci će moći da nauče osnove borilačkih veština, gimnastike, streličarstva, raznih plesova…

Biće omogućeno besplatno igranje stonog tenisa, plivanje u beogradskim bazenima, klizanje,

Zimski kamp za decu biće organizovan u Olimpu za nekoliko uzrasta, a novogodišnji turnir u malom fudbalu u centru „Ljubomir Ivanović Gedža“.

Ovo će biti prilika za svu decu koja će za zimski raspust biti u Beogradu da iskoriste na najbolji mogući način slobodno vreme.

Za sve programe zainteresovani učenici trebalo bi da se prijave organizatoru pre početka programa, zbog ograničenog broja mesta.

Detaljne informacije o besplatnim programima za vreme zimskog raspusta školske 2014/2015. pogledajte ovde: SPORTRAD SA MLADIMA. Info: 7157-463 i 7157-507. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.