Naslovna » BG špijun » Svetske prestonice » Atheist Rap prvi put u Beču 21. februara
Atheist Rap

Atheist Rap prvi put u Beču 21. februara

U subotu, 21. februara, prvi put u svojoj 25 godina dugoj karijeri u Beču će nastupati pankeri iz doba Juge, Atheist Rap!

Uz njih te večeri u klubu Sargfabrik (Goldschlagstrasse 169, 1140 Wien) nastupiti i Juni Lobster, The Freak Controllers i DJ exMono.

Ulaz se otvara u 19.00, a početak je u 20.00. Ulaznice u pretprodaji koštaju 15 €, a na dan koncerta iznosiće 20 €. Pretprodajna mesta ulaznica: Jugendinfo ( Babenbergstrasse 1, 1010 Wien), Cafe Talisman (Liebhartsgasse 49, 1160 Wien) i Art Pub Beertija (Kaiserstrasse 100, 1070 Wien).

Pank-rok grupacija Atheist Rap osnovana je 1989. godine u Novom Sadu i bez sumnje ova grupa je jedna od najznačajnijih sa prostora bivše Jugoslavije. Država je promenila nekoliko imena, oni su promenili neke od članova, ali su svojim sarkastičnim humorom i kritičkim odnosom prema vlasti, koji je univerzalno potreban i primenjiv na ovim prostorima, unazad redovno punili klubove po regionu.

Prvi album objavili su davne 1993. godine, a u toku ove godine očekuje se novi album.

… i ostali

Juni Lobster je bečki bend koji je kao i grad odakle potiču: dinamičan i internacionalan. Tačka u kojoj se spojilo osam talentovanih muzičara koji čine Juni Lobster je muzički vrtlog koji sadrži različite muzičke pravce, a proizvodi energiju koja vrhunac dostiže na bini. Moćna hemija, groove, dobre vibracije-to je ono što najbolje opisuje Juni Lobster.

The Freak Controllers je četvoročlani bend iz Beča. Njihova muzika je miks žanrova kao što su punk, funk, blues, grunch, rock ‘n’roll koji se bazira na zvuku Džimija Hendriksa. Bend The Freak Controllers radi na svom prvom albumu koji će uskoro biti objavljen.

DJ Exmono biće zadužen da svojim izborom muzike upotpuni veče odličnog zvuka koji će vam priprediti Atheist Rap, Juni Lobster i The Freak Controllers.

Organizator koncerta je portal Balkan Rock Union. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.