Naslovna » Porodica » Deca » Dani sporta za najmlađe u Delta City-ju
Dani sporta za najmlađe
Dani sporta za najmlađe

Dani sporta za najmlađe u Delta City-ju

Zabavno-edukativna manifestacija „Dani sporta za najmlađe“ biće održana u atrijumu Delta City-ja od 19. do 21. januara.

Tradicionalno, sa prvim školskim danom u drugom polugodištu, ova manifestacija biće organizovana sa ciljem ukazivanja na značaj fizičke rekreacije i bavljenja sportom, kao preduslova za zdravo i pravilno odrastanje dece.

U okviru trodnevne manifestacije koju organizuju Sportska akademija Senjak i Delta City, svakog jutra, od 10.00, biće organizovane radionice pravilnog vežbanja. Deca će, uz pomoć trenera i fizioterapeuta, imati priliku da nauče kako pravilno da se zagreju i istegnu, kao i koliko su ove vežbe značajne pošto ih mogu i sami raditi kod kuće.Za dž

Vežbalište za bebe, takmičenja na poligonima brzine i spretnosti, trke u džakovima, radionica korektivne gimnastike u saradnji sa Zavodom za sport i medicinu sporta Republike Srbije u okviru koje će lekari najmlađima pregledati stopala i krivine kičmenog stuba, atletske radionice – samo su deo programa treće po redu manifestacije „Dani sporta za najmlađe“.

Druženja sa poznatima

Pored radionica i edukativnog dela programa, najmlađi će imati priliku da se druže i sa brojnim poznatim košarkašima, vaterpolistima, fudbalerima, atletičarima, teniserima ali i drugim ličnostima iz javnog života.

Već prvog dana, 19. januara, od 11.30, na poligonu će ih zabavljati poznati kaskader Uroš Ćertić koji će demonstrirati kako lako i bezbedno mogu da izvedu neke od zahvata prilagođenih njihovom uzrastu. Od 13.00 gosti će biti i Bojana Stamenov, Danica Krstić i Aleksa Jelić – ovogodišnja „evrovizijska trojka“.

Pored pomenutih, od 18.00, gosti na poligonu biće i Knez, ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Evroviziji.

Najmlađi posetioci imaće priliku da besplatno pohađaju sve radionice svakog dana, od 10.00 do 21.00. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.