Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Danny Wheeler u klubu Dot
Danny Wheeler
Danny Wheeler

Danny Wheeler u klubu Dot

Pravo sa londonske andergraund d’n’b scene u klub Dot ove subote, 17. januara, stiže neponovljivi Danny Wheeler.

Momak kome prestižni DJ Mag predviđa svetlu budućnost u Francuskoj 6 nastupa uz domaću podršku u sastavu Codex & Rahmanee.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji u ograničenom broju po ceni od 350 dinara na svim prodajnim mestima Eventima.

Upečatljiv

Danny Wheeler nije od onih koji gube vreme. Već je stigao da postane nezamenljiva figura svetske d’n’b scene i osnivač etikete „W10“. Tokom karijere imao je čast da pušta muziku po klubovima i festivalima sa didžejevima kao što su Sub Focus, J Majik, Adam F, Brookes Brothers – a čest je gost za DJ pultom na prestižnim žurkama koje organizuje LTJ Bukem u londonskom klubu „Fabric“.

Prvi singl „Ghost“, na kom je sarađivao sa Sub Focusom, odmah je ušao u Top 5 na UK Dance listi, što mu je dosta pomoglo da na samom početku utvrdi svoje mesto na britanskoj DJ sceni.

Mnogi poznavaoci d’n’b žanra slažu se da njegova produkcija konstantno širi okvire drum’n’bass-a, a DJ setovi takođe su posebno iskustvo.

To nije sve!

Dan pre Denijeve posete, klub Dot je spremio podjednako zanimljivo veče. U pitanju je treće izdanje Techotude serijala, koje će 16. januara upriličiti duo Monsaccharide.

Domaćin večeri biće rezident Mirko Lazarević, a ova tri klupska entiteta doneće najbolju mešavinu tehna, dip hausa i srodnih žanrova. Ulaz je free do ponoći a posle ponoći cena karte iznosiće 300 dinara.

Spremite se za nastavak burne klupske sezone u klubu Dot: već 7. februara gosti kluba biće domaćoj publici dobro poznat duo Stanton Warriors! Prvih 50 ulaznica pušteno je u pretprodaju po ceni od 700 dinara na svim prodajnim mestima Eventima. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.