Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Depo: Hernan Cattaneo u Beogradu 27. februara
Hernan Cattaneo (foto: Annalisa Bruno)
Hernan Cattaneo (foto: Annalisa Bruno)

Depo: Hernan Cattaneo u Beogradu 27. februara

Čuveni argentinski DJ i ljubimac domaće publike, Hernan Cattaneo, ponovo će biti gost Beograda u petak, 27. februara, kada će nastupiti u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3).

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1200 RSD, na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Tickets, kao i u svim knjižarama Vulkan. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 1900 RSD. Posle 24. februara ulaznice će poskupeti.

Autentični stil

Argentinskog DJ maga teško je opisati kroz jednu reč, osim možda – maestro. Hernan Cattaneo (Ernan Katanjo) karijeru je započeo u rodnom Buenos Airesu krajem osamdesetih godina kada je i otkrio house muziku. Frankie Knuckles i ostatak rane house scene uticali su na formiranje njegovog sasvim autentičnog stila.

Bio je inspirisan različitim uticajima kasnih osamdesetih, između ostalih i bendovima Depeche Mode i New Order, a ovaj široj dijapazon interesovanja konačno mu je doneo rezidenturu u čuvenom argentinskom klubu Clubland. Baš na tom mesto imao je priliku da se druži sa velikim DJ imenima tadašnje scene, kao što su John Digweed, Sasha i Paul Oakenfold.

Prijateljstvo sa Oakenfoldom rezultiralo je pozivom da se Cattaneo priključi prestižnoj etiketi Perfecto Records, što je bila prekretnica u karijeri talentovanog argentinca. Od tog trenutka, Hernan Cattaneo je nastupao na svim prestižnih mestima DJ kulture – od klubova Pacha, Amnesia i Fabric, pa sve do festivala kao što su Burning Man, Tomorrowland i Coachella.

Dve godine zaredom, bio je u Top 10 zvanične liste „Top 100 DJs“ prestižnog DJ Mag-a, a razlog za ova priznanja, osim besprekornih DJ setova, jeste i njegov neverovatan live preformans koji će Beograđani ponovo imati prilike da vide u Hangaru kod Luke Beograd.

Domaća DJ podrška u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar upotpuniće lajnap navažnijeg DJ događaja od početka 2015. godine. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.