Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » DJ Tom Bug u Tranzit baru
DJ Tom Bug
DJ Tom Bug

DJ Tom Bug u Tranzit baru

Kvalitetan house zvuk donosi DJ Tom Bug u Tranzit bar, u petak, 9. januara od 21.00.

Za pultom eklektičnog restoran-bara u Braće Krsmanović 8, u srcu Savamale, gostovaće jedan od kreatora zagrebačke house scene.

Producent, promoter, DJ i jedan od osnivača projekta House Fusion, Tom Bug je postao sinonim za najbolje house žurke u susednoj Hrvatskoj.

House Fusion je ugostio mnoge regionalne i svetske zvezde, kao što su Blacksoul, Tom&Grade, Audiowhores, Andy Ward, Rae, Chappell… Sa više od 13 godina iskustva, poznat po svom energičnom nastupu, što se elektronske muzike tiče – DJ Tom Bug ne bira stilove. U setu se može čuti sve od soulful i deep house-a do pupmajućih tech house i mainstream house zvukova, preko nu disca, old school house-a, starog disca i boogie-a.

Ulaz je slobodan uz rezervaciju mesta.

Tranzit-specijal

Pored ovoga, Tranzit u četvrtak, 8. januara donosi specijalnu Božićnu žurku uz DJ set rezidenta Gorana Starčevića – dok 10. januara od 21.00 duplu dozu dobre zabave donose Danijel Čehranov i John Jogurt u okviru zajedničkog DJ seta.

Ulaz na obe žurke jeste slobodan uz rezervaciju mesta.

Svakog dana, osim ponedeljkom, Tranzit radi kao bar-restoran, a četvrtkom, petkom i subotom posetioci lako mogu očekivati da se večernje druženje pretvori u pravu žurku, uz muzički program rezident DJ-eva. Radno vreme Tranzita je – svim danima osim ponedeljkom, i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17.00 do 2.00, petkom i subotom od 20.00 do 4.00 i nedeljom od 14.00 pa do ponoći. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.