Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Drugstore vikend – prava poslastica
Drugstore - Helena Hauff
Drugstore - Helena Hauff

Drugstore vikend – prava poslastica

Vikend u beogradskom klubu Drugstore biće prava poslastica za sve ljubitelje underground umetnosti i muzike. Petak i subotu obeležiće Helena Hauff, Ghost Rider i Front 242.

Izložba, performans, radionice „Caso Video“, po imenu Ghost Rider sastoji se od 15 učesnika, artista, a radi se u saradnji sa „La Cambre“ iz Brisela.

Ovo je peta izložba, a prva van granica Belgije. Sve su bile održane na posebnim lokacijama, a sami umetnici su izabrali da ova peta bude u klubu Drugstore, koji je po njima sinonim beogradskog underground načina života.

Ghost Rider je sačinjen od video, zvučnih instalacija na kojima su radili eminentni svetski umetnici. Sve je stvoreno za šest nedelja, a naša publika će imati priliku da premijerno zaviri u kreativnost svetskih alternativnih artista. Program su podržale mnoge ustanove kulture, a ulaz je besplatan.

Posle izložbe, od 23.00, noć se nastavlja uz Front 242 (DJ set), Licking Gravels, Lenhart Tapes, Grof K.T.I. Ulaznica košta 200 RSD.

Iz kofera Helene Hauff

U subotu, 17. januara od 22.00, u Drugstore sa mix pulta legendarnog kluba „Golden Pudel“ dolazi DJ i producent Helena Hauff.

U „koferu“ donosi minimal wave, Chicago house i banging electro i acid miks. Njene sada već kultne Birds and Other Instruments party series, sele se u subotu u Beograd.

Ovoj umetnici nemačke elektronske scene pridružiće se i naša Tijana T, koja je između ostalog, jedan od retkih didžejeva sa ovih prostora koji je ostvario ogroman uspeh na svetskoj sceni. Za gramofonima će biti i Vitanov – Beyond House i dobro poznat rezident kluba WhyBaneWhy. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.