Naslovna » Izlasci » Sport » Fitnes: Les Mills Super Quarterly 2015
Fitnes: Les Mills Super Quarterly 2015
Fitnes: Les Mills Super Quarterly 2015

Fitnes: Les Mills Super Quarterly 2015

Prestižni fitnes događaj, Les Mills Super Quarterly 2015, biće održan 24. januara u Dynamic Sport & Health Club-u (Dunavska 62, Dorćol), kada će se na jednom mestu okupiti svi zaljubljenici Les Mills programa.

Vežbači, instruktori, vrhunski svetski treneri i poštovaoci ove manifestacije moći će besplatno da učestvuju ukoliko se prijave do 22. januara putem web stranice lesmills.rs, dok će na dan događaja učešće iznositi 2.000 RSD.

Les Mills Super Quarterly je veliki fitnes događaj koji se održava širom sveta, prvenstveno je namenjen instruktorima u cilju unapređenja znanja i podučavanja, ali ovaj fitnes događaj ima prefiks „super“ jer u njemu mogu da učestvuju svi koji žele: treneri, instruktori i vežbači.

Prezenteri svakog Super Quarterly-a su velika svetska Les Mills imena, a za ovu priliku specijalno u Beograd dolazi Thomas Cerboneschi, master trener programa BodyPump, BodyCombat, RPM, CXWORX i GRIT i vođa jesenje selekcije elitnih srpskih Les Mills instruktora.

Na događaj dolazi i trener iz Slovenije Eduard Žaler, a posebnu čar ovom događaju daće i tri atraktivne dame: Vanessa Vassallo, međunarodni Les Mills prezenter i Reebok brend ambasador, Sandra Locić i Katja Vodopivec.

Tokom januara biće kreiran i prvi domaći tim Les Mills trenera, a nekoliko dana pre Super QW-a održaće se prvi boot camp za trenere, što znači da će na Super QW-u kandidatima biti data prilika da nastupe pored trenera, na bini.

Znajući da je januar mesec u kojem mnogi ljudi donose krupne odluke, često baš po pitanju svog fizičkog zdravlja i treninga, Super QW je idealna prilika da se mnogi podstaknu i inspirišu, da ostanu pri odlukama koje će im život učiniti kvalitetnijim i srećnijim.

Satnica Les Mills Super QW-a 2015:

10:00 … BodyPump – Eduard Žalar & Thomas Cerboneschi
11:15 … BodyStep – Sandra Locić
12:25 … GRIT – Thomas Cerboneschi & Eduard Žalar
13:05 … BodyBalance – Vanessa Vassallo
14:15 … Cx Worx – Thomas Cerboneschi
14:55 … Shbam – Vanessa Vassallo
15:50 … BodyAttack – Sandra Locić
17:00 … BodyVive – Vanessa Vassallo
17:55 … BodyCombat – Thomas Cerboneschi & Eduard Žalar
19:15 … BodyJam – Vanessa Vassallo – premijera

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.