Naslovna » Izlasci » Film » „Haker“ od 22. januara u bioskopima
Haker
Haker

„Haker“ od 22. januara u bioskopima

Trilet „Haker“ (Blackhat) od 22. januara stiže na repertoare bioskopa Cineplexx Ušće SC, Cineplexx Delta City, Roda, Tuckwood i Dvorana Doma sindikata.

Reditelj Majkl Man gradio je decenijama dugu karijeru upečatljivim pričama o jedinstvenim likovima koji probijaju granice svetova koji prolaze kroz promenu. Od „Lopova“, „Poslednjeg Mohikanca“, „Vreline“, „Izdajnika“, „Kolaterala“ do „Poroka Majamija“ i „Narodnog neprijatelja“, on je ostao jedan od najboljih pripovedača, a njegov nivo stvaralaštva uticao je na mnoge druge reditelje i publiku.

Pre dve godine, Man se vratio velikom platnu i snimio film „Haker“, uzbudljiv triler – priču o jednom čoveku koji pokušava da pobegne od svoje prošlosti i da preuzme kontrolu unutar novog sveta u kome su sve stvari kompjuterski povezane.

Film „Haker“ je priča o osuđenom hakeru, Nikolasu Hataveju (Kris Hemsvort), koji je uslovno pušten iz saveznog zatvora. On i njegovi američki i kineski partneri pokušavaju da identifikuju i uhvate opasnu sajber-kriminalnu mrežu svetskog nivoa od Čikaga i Los Anđelesa preko Hong Konga i Malezije do Džakarte. Ali kako se bude približavao svojoj meti, ona će postati svesna Hataveja i tad će ulozi postati mnogo ličniji.

Protivnik je najopasniji jer se ovde ne radi o novcu… ni o politici… (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.