Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Klub Dot: Prvi party vikend
Klub Dot - byp_
Klub Dot - byp_

Klub Dot: Prvi party vikend

Prvi party vikend u ovoj godini klub Dot je posvetio najboljim gradskim žurkama: biće priređene tri odlične zabave a gostuju omiljeni DJ-evi koje je beogradska publika volela da sluša tokom 2014. godine.

U četvrtak, 8. januara, na programu je neobičan live u izdanju Hetem + MKDSL. Momak koji stoji iza pseudonima MKDSL dobro je poznat domaćoj publici, a za one koji ne znaju – Hetem je Strahinja iz benda Kill Me Laser, a ovo je njegov mračni elektro/tehno eksperimentalni solo projekat. Vrata se otvaraju u 23.00, a ulaz je slobodan.

U petak, 9. januara, jedan od omiljenih beogradskih party kolektiva ponovo stiže u Dot, ali u nešto drugačijem izdanju. U pitanju je Mystic Stylez, koji ovog petka predstavlja svoj novi projekat Tropical Riddims. Umesto grajma, footworka i sličnih žanrova na koje smo navikli kada je MS ekipa u pitanju – Tropical Riddims ovog petka u Dot-u donosi nešto „toplije“ funk/house ritmove. Ulaz je besplatan do ponoći, a žurka počinje u 23.00.

Prvi ovogodišnji Smoking Beats party je 10. decembra, uz već svima dobro poznata imena Фake Casual i byp_. Biće zastupljeni r’n’b, rap, dancehall, garage, house, jersey club, chill trap, future r’n’b i slični žanrovi. Zabava počinje u 23.00, a ulaz je za dž do ponoći.

Uskoro: Wheeler i druga iznenađenja

Već narednog vikenda neka se pripreme zaljubljenici u drum’n’bass jer u Dot dolazi čuveni Danny Wheeler. Danny nastupa u subotu, 17. januara, uz domaću DJ podršku u sastavu Codex & Rahmanee – a ulaznice su već u pretprodaji u ograničenom broju po ceni od 350 dinara na svim prodajnim mestima Eventima.

Dot najavljuje zanimljivu klupsku zimu uz poznata imena domaće i međunarodne DJ scene. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.