Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Kowalski u klubu Andergraund 31. januara
Alexander Kowalski - D_func
Alexander Kowalski - D_func

Kowalski u klubu Andergraund 31. januara

Jedan od najboljih nemačkih DJ-eva, Alexander Kowalski po prvi put u Srbiji 31. januara predstaviće se pod novim pseudoninom – D_func (Di-fank).

Ono što će posebno obradovati klabere je da će se specijalno za ovu priliku aktivirati kultni beogradski klub Andergraund.

Legendarni berlinski techno DJ, Alexander Kowalski, odnosno D_func, dolazi na promo žurku povodom osnivanja prvog prestižnog srpskog vinil tehno labela Lucky light LTD (LLL), koji će okupiti velikane tehno zvuka kao što su Cristian Varela, Dave Clarke, Gary Beck…

Uz novi nadimak Kowalski donosi i moderniji tehno zvuk, koji će više vući ka detroitskoj školi. A koliko su kvalitetne trake D_func-a najbolje govori podatak da su ga već „vrteli“ legendarni Dave Clarke i Robert Hood, kao i Marcel Dettman i Ben Klock, zaštitni znakovi jednog od najpoznatijih svetskih klubova – berlinskog Berghaina.

Naravno, i sam Kowalski je redovan za pultom Berghaina, a sa svojim Damage music večerima već godinama drži rezidenturu u slavnom Trezoru. Za srpsku techno scenu je važna informacija da se očekuje da nedugo posle partija izađe i prvo izdanje Kowalskog za LLL.

Domaća podrška je jedan od najizrazitijih domaćih predstavnika techno zvuka Speedy, dok worm-up radi Kobaya. Pošto je u pitanju promo žurka labela Lucky Light LTD, svi gosti će uz ulaznicu od 700 dinara – dobiti i LLL majice, a oni najsrećniji i ploče sa potpisom popularnog Nemca. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.