Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Mikser Design market: Ljubav i moda
Mikser Design market - Braća burazeri, letnja kolekcija
Mikser Design market - Braća burazeri, letnja kolekcija

Mikser Design market: Ljubav i moda

U nedelju, 1. februara, od 12.00 do 20.00, biće održan još jedan tradicionalni Mikser Design market – Ljubav i moda.

Prodajna izložba dizajniranih predmeta, u ovom izdanju inspirisana je prošlim vremenima, vespama, šlagerima, beogradom i, naravno, ljubavlju.

Nedelja, 1. februar, biće u znaku sitno-karo dezena a la Beba Lončar, vožnji vespama i pesama Ive Robića i Đorđa Marijanovića. Svi posetioci su pozvani da se prepuste ludilu zvano „Ljubav i moda“ i pridruže se još jednom izdanju Mikserovog design marketa, prepunog slatkih slika, nostalgije i veselih boja, a u isto vreme iskoriste priliku da pronađu idealni poklon za nadolazeći Dan zaljubljenih.

U okviru pratećeg programa marketa, svi posetioci će biti u mogućnosti da zaplešu u ritmu „Ljubavi i mode“ sa onima koji znaju kako, na plesnoj radionici realizovanoj u saradnji sa Fondom B92, a koju vode veterani generacije 65+.

Učešće na radionici je besplatno, a svi zainteresovani, i stari i mladi, moći će da nauče osnovne korake sambe, rumbe, tvista, valcera i razmene iskustva sa svojim učiteljima, koji će vreme starog Beograda kada se plesalo na igrankama uz šlagere i muziku iz filma „Ljubav i moda“.

Mikser Design market ove nedelje izlazi van nacionalnih okvira i predstavlja i goste iz Hrvatske, BiH, ali i Italije, Španije i Slovačke.

Neki od izlagača koji će se predstaviti na market u nedelju su: Medenjakov špajz, Glory Box, Torbendzi i Babbitty Rabbitty, Stecca d’osso, Studio Damjanović, Tied Up, Svetlana Vukov, Bi Žu, Mandragora Parfemi, BlejBoj, Drvene narukvice Mikan, Something Else, Conture Couture, Urban Fitness, Opposite…

Ulaz na Mikser Design market je slobodan. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.