Naslovna » Izlasci » Film » Premijera: „Pedeset nijansi – Siva“, 11. februara
Pedeset nijansi - Siva

Premijera: „Pedeset nijansi – Siva“, 11. februara

U sredu, 11. februara od 17.30 i 20.30, u Velikoj dvorani Sava centra premijerno će biti prikazan film „Pedeset nijansi – Siva“.

Cena ulaznice je 460 RSD na blagajni Sava centra, a na prodajnim mestima Eventima 500 RSD. Film će biti prikazan istog dana premijerno i u bioskopima Cineplexx Ušće SC i Delta City od 20.30 i 21.00, a na redovnim bioskopskim repertoarima biće od 12. februara.

Dakle, sastanak sa gospodinom Grejem ugovoren je za sve obožavaoce slavne trilogije!

„Pedeset nijansi – Siva“ je filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski fenomen. Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je u više od 100 miliona primeraka čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson.

Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž.

Knjiga koja je zavela ceo svet

Romantičan i neobuzdan, ovo je roman koji će vas opsedati, posedovati i zauvek se vezati za vas.

Pošto je studentkinja književnosti Anastazija Stil intervjuisala Kristijana Greja – sivookog, prelepog, moćnog poslovnog muškarca – oseća se izuzetno uznemireno. Ubeđena da je njihov sastanak loše prošao, pokušava da više ne misli na taj događaj – sve dok se Grej ne pojavi u prodavnici u kojoj ona radi i pozove je da izađu.

Neiskusna i naivna Ana je šokirana činjenicom da ga želi. Kada je on upozori da je za nju bolje da među njima ne bude ničega, Ana ga želi još više.

Ana ne zna da Greja muče mračne želje i opsesivna potreba za kontrolom. Kada se upuste u strastvenu ljubavnu aferu, Ana će otkriti koje su njene stvarne želje ali i strašne tajne koje Grej skriva od drugih.

Proverite zbog čega je ceo svet izgubio glavu za jednim erotskim romanom. Ispitajte mračnu, neistraženu stranu seksualnosti. (danubeogradu.rs)

Originalni naziv: Fifty Shades of Grey. Trajanje: 127 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2014. Režija: Sam Taylor – Johnson. Uloge: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Marcia Gay Harden, Max Martini, Eloise Mumford, Dylan Neal, Rita Ora, Victor Rasuk, Callum Keith Rennie. Scenario: Kelly Marcel. Zasnovan na knjizi: E L James. Žanr: ljubavna drama.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.