Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Tranzit bar: Zamislite da je vikend
Tranzit - vikend: Goran Starčević
Tranzit - vikend: Goran Starčević

Tranzit bar: Zamislite da je vikend

Ovog utorka, 13. januara, i srede, 14. januara, restoran-bar Tranzit u srcu Savamale predstavlja posebno klabing pojačanje čiji će nosioci biti DJ-evi Miloš Starčević i Nenad Jovanović iz DJ dua Zwein.

Evo predloga za one koji vole da izlaze i radnim danima – u Tranzit baru (Braće Krsmanović 8) 13. januara od 21.00 posetioci će moći da se provedu kao da je vikend – uz DJ set rezidenta Miloša Starčevića.

Dan kasnije, u sredu, 14. januara, specijalan gost za DJ pultom Tranzita biće Nenad Jovanović iz DJ dua Zwein, poznatog po odličnim žurkama u najpoznatijim beogradskim klubovima.

… A onda – stvarno vikend!

Pored ovog pojačanja, žurka je ove nedelje u Tranzitu rezervisana još i za četvrtak, petak i subotu. U četvrtak, 15. januara od 21.00, svoj prepoznatljivi DJ set donosi veteran klupske scene DJ Goran Starčević. Njegov mlađi, ali podjednako iskusan, brat Miloš Starčević nastupa dan kasnije – u petak, 16. januara od 21.00, dok u subotu, 17. januara od 21.00, duplu dozu dobre zabave donose John Jogurt i Danijel Čehranov za DJ pultom.

Svakog dana, osim ponedeljkom, Tranzit radi kao bar-restoran, a četvrtkom, petkom i subotom posetioci lako mogu očekivati da se večernje druženje pretvori u pravu žurku, uz sjajan muzički program rezident DJ-eva.

Radno vreme Tranzita je – svim danima osim ponedeljkom, i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17.00 do 2.00, petkom i subotom od 20.00 do 4.00 i nedeljom od 14.00 pa do ponoći. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.