Naslovna » Izlasci » Delta City: Takmičenje „Be Fresh“, 7. februara
Delta City: Takmičenje "Be Fresh"
Delta City: Takmičenje "Be Fresh"

Delta City: Takmičenje „Be Fresh“, 7. februara

Više od 100 najboljih domaćih, ali i igrača iz regiona, pokazaće svoje umeće u uličnim plesnim stilovima, u okviru takmičenja „Be Fresh“. Takmičenje će biti održano u subotu, 7. februara od 19.00, u atrijumu Delta City-ja.

Na plesnom spektaklu „Be Fresh“ učestvovaće igrači iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Bugarske i Mađarske

Takmičari će demonstrirati svoje igračke veštine uz različite muzičke žanrove – od fanka, hip hopa, pa sve do salse, kako bi osvojili naklonost publike, ali i članova stručnog žirija u kome će biti i Ben Vihert, čuveni nemački igrač koji je trijumfovao na brojnim svetskim takmičenjima, kao što su „Juste Debout“ i „Circle Underground“.

Među sudijama na takmičenju „Be Fresh“ naći će se i Ilija Antić i Nemanja Mihajlović, poznati igrači i sudije, ali i Miroslav Balog, brejkdenser iz Novog Sada koji je u decembru 2014. ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao igrač koji je u jednoj minuti uspeo najviše puta da se okrene na glavi, čak 41 put, u popularnom brejkerskom triku pod nazivom „Halo“ u kome noge moraju biti u vazduhu, a takmičar se okreće na glavi i rukama. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.